רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת גבינה קרה
מתכון

עוגת גבינה קרה

כ-20 דקות בינוני כשר חלבי

מצרכים למתכון

מצרכים

אופן ההכנה

איך מכינים עוגת גבינה קרה טעימה עם בסיס ביסקוויט חמאה ומילוי שמנת עם רוטב פירות יער מתוקים

מתכון עוגת גבינה קרה ומענגת. זה פשוט להפליא ומושלם לכל אירוע. בין אם זה לקינוח ארוחת ערב או פינוק מתוק ביום קיץ חם, עוגת הגבינה הזו בטוח תרשים.

הצעות הגשה לעוגת גבינה קרה

  1. מגישים עם פירות יער או פירות טריים נוספים לפרץ צבע וטעם.
  2. מטפטפים שוקולד מריר או לבן מומס לקינוח שוקולדי יותר.
  3. מפנקים בקצפת ומפזרים אגוזים קצוצים למרקם נוסף.

3 וריאציות לעוגת גבינה קרה מדהימה

  1. לקבלת טוויסט שוקולד, הוסיפו 200 גרם שוקולד מריר מומס לתערובת עוגת הגבינה לפני שתשפכו אותו על בסיס הביסקוויט.
  2. להכנת עוגת גבינה לימון ופירות יער, הוסיפו את גרידת הלימון לתערובת עוגת הגבינה ומעל פזרו פטל טריים ואוכמניות.
  3. לקבלת טוויסט טרופי, החליפו את הגרגרים באננס ופסיפלורה טריים עבור טופינג מתוק וטעים להפליא.

איך להכין עוגת גבינה קרה וטעימה?

  1. בקערה בגודל בינוני מערבבים יחד את היסקוויטים המרוסקים והחמאה המומסת עד לשילוב. ולאחר מכן שופכים לתבנית.
  2. לוחצים על תערובת הביסקוויטים בחוזקה על בסיס התבנית (צורה עגולה של 20 ס"מ) ומכניסים למקרר כדי לצנן לפחות 30 דקות.
  3. בקערה גדולה מקציפים יחד את גבינת השמנת, סוכר, תמצית וניל ומיץ לימון עד לקבלת תערובת חלקה.
  4. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת עד להתייצבות. בעזרת מרית מקפלים בעדינות את הקצפת לתערובת גבינת השמנת עד להשתלבות מוחלטת.
  5. שופכים את תערובת עוגת הגבינה על בסיס הביסקוויט הצונן ומחליקים את החלק העליון בעזרת מרית.
  6. מכניסים את עוגת הגבינה למקרר ומצננים לפחות שעתיים.
  7. לאחר קירור עוגת הגבינה, מסירים אותו מהתבנית ומעבירים לצלחת הגשה.
  8. מפזרים למעלה פירות יער טריים לבחירתכם ומגישים קר וצונן.

מידע נוסף על עוגת גבינה קרה

מתכון עוגת גבינה קרה זו ניתנת להכנה גם יום לפני הזמן וזו בלבד שמאחסנים אותה במיכל אטום אוויר במקרר.

מידע על אחסון עוגת גבינה קרה

ניתן לאחסן עוגת גבינה קרה במקרר עד 3 ימים. אם אתם רוצים להקפיא, עטפו את עוגת הגבינה בניילון נצמד או נייר כסף והכניסו אותה למיכל אטום לאוויר עד חודש.

כדי להגיש, הפשירו את עוגת הגבינה במקרר לילה לפני.

עובדה מהנה על עוגת גבינה קרה

המתכון הראשון שתועד לעוגת גבינה מתוארך ליוון העתיקה, שם הוגש לספורטאים במהלך המשחקים האולימפיים הראשונים בשנת 776 לפני הספירה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת עוגת גבינה קרה

השתמשו במרכיבים בטמפרטורת החדר

הקפידו לאפשר לגבינת השמנת ושמנת המתוקה ולחמאה להגיע לטמפרטורת החדר לפני ערבוב. זה יבטיח מרקם חלק לתערובת עוגת הגבינה שלכם.

השתמשו במרכיבים בטמפרטורת החדר

הוסיפו טעם קיצי עם גרידת לימון

הוסיפו זינג לימוני לעוגת הגבינה שלכם בעזרת גרידת לימון לתערובת עוגת הגבינה. זה יוסיף גם צבע בהיר וגם טעם מדהים וקיצי לקינוח הזה.

הוסיפו טעם קיצי עם גרידת לימון

שאלות נפוצות להכנת המתכון

בהחלט! מתכון עוגת הגבינה הקרה הזו עובדת היטב עם מגוון רחב של פירות. נסו פטל, אוכמניות, תותים או אפילו פסיפלורה.
כן!עוגת גבינה זו יכולה להיות מורכבת עד 24 שעות מראש. פשוט מכסים ומצננים במקרר - לפני שמפזרים פירות יער טריים. לפני ההגשה מוציאים, מפזרים פירות ומגישים.
כן! ניתן להקפיא את עוגת הגבינה הזו עד חודש. כל שעליכם לעשות הוא לעטוף בנייר כסף או בניילון נצמד ולאחסן במיכל אטום מאוויר במקפיא.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות