רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
רוטב עגבניות לפסטה
מתכון

רוטב עגבניות לפסטה

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

מצרכים

אופן ההכנה

מתכון פשוט וטעים לרוטב עגבניות לפסטה מושלם לכל סוג של פסטה.

רוטב עגבניות טעים הוא ההשלמה המושלמת לכל מנה פסטה וניתן להכין אותו עם מרכיבים פשוטים שכבר יש לכם במטבח.

3 תוספות מושלמות להגשה עם רוטב עגבניות פסטה

  1. לחם שום - קלו לכם לחם פשוט ומירחו חמאת שום וקבלו לחם שום לצד רוטב מקסים.
  2. סלט קפרזה - עגבנייה וגבינה הוא מנה ליווי פשוטה ועם זאת אלגנטית.
  3. סלט ירוק - בשילוב עם ויניגרט בלסמי כלשהו הוא תמיד אפשרות טרייה וקלילה.

3 דרכים לתבל את רוטב העגבניות שלך לפסטה

  1. מוסיפים כפית סוכר לרוטב מעט מתוק יותר.
  2. מוסיפים לרוטב גבינת פרמזן מגורר וטרי לקבלת טעם נוסף.
  3. מוסיפים לרוטב בזיליקום או פטרוזיליה טרייה קצוצה רגע לפני שמגישים.

כיצד להכין רוטב עגבניות תוצרת בית לפסטה

  1. מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית.
  2. מוסיפים בצל לתבנית ומבשלים 3-4 דקות עד להתרככות.
  3. מוסיפים שום לתבנית ומבשלים 1-2 דקות עד שיש ריח משגע של שום.
  4. מוסיפים עגבניות קצוצות, רסק עגבניות, בזיליקום מיובש, אורגנו, מלח, פלפל שחור ומים לתבנית.
  5. מערבבים לשילוב ומביאים לרתיחה.
  6. מנמיכים את האש ומבשלים על 20-25 דקות עד שהרוטב מתעבה.
  7. מורידים מהאש ומניחים להתקרר למשך 5 דקות.
  8. מעבירים את הרוטב לבלנדר או השתמשו בבלנדר מוט למחית עד לקבלת תערובת חלקה.
  9. הגישו מעל הפסטה האהובה עליכם ותיהנו!

טיפים וטריקים להכנת רוטב העגבניות המושלם

לרוטב חריף יותר, מוסיפים קמצוץ של פתיתי צ'ילי או פלפל קאיין. אתם יכולים גם להוסיף ירקות כמו פלפלים קצוצים או פטריות לרוטב לקבלת פרופיל טעם אחר.

כיצד לאחסן ולחמם מחדש רוטב עגבניות

אחסנו את שאריות הרוטב בכלי אטום מאוויר במקרר עד 5 ימים, או הקפיא עד 3 חודשים. כדי לחמם מחדש, פשוט מחממים על אש נמוכה בתבנית.

האם ידעת?

עגבניות לא היו חלק מאיטליה והוצגו למדינה רק במאה ה -16 לאחר שהובאה מאמריקה על ידי הכובשים הספרדים.

 

תיהנו מרוטב עגבניות הביתי הזה והשליכו אותו עם הפסטה האהובה עליכם בארוחת ערב טעימה!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת רוטב עגבניות לפסטה

הקפידו להשתמש בעגבניות בשלות וטריות לקבלת התוצאות הטובות ביותר

עגבניות בשלות יהיו בעלות צבע בהיר יותר וטעם מתוק יותר, מה שהופך את הרוטב שלכם לטעים וטעים יותר. אם יש לכם גישה רק לעגבניות לא בשלות, הוסיפו קמצוץ סוכר לרוטב כדי לעזור להוציא את המתיקות הטבעית שלהם.

הקפידו להשתמש בעגבניות בשלות וטריות לקבלת התוצאות הטובות ביותר

השתמשו בעשבי תיבול טריים

שימוש בתבלינים טריים יוסיפו טעמים מורכבים יותר לרוטב ויגרום לו לטעום יותר אותנטי. רק אם אין לכם עשבי תיבול טריים, אתם יכולים להשתמש בתבלינים יבשים במקום.

השתמשו בעשבי תיבול טריים

שאלות נפוצות להכנת המתכון

כן! הקפאת רוטב עגבניות יכול השמר עד כ-3 חודשים במקפיא. פשוט הפשיר את הרוטב במקרר לילה לפני שתחממו מחדש על אש נמוכה בתבנית.
בהחלט! השחימו קצת בקר טחון או הודו במחבת נפרדת והוסיפו אותו לרוטב.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות