רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
גוואקמולי
מתכון

גוואקמולי

כ-10 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

מצרכים

אופן ההכנה

המתכון הטוב ביותר לגוואקמולי! שילוב של אבוקדו בשל, מיץ ליים טרי, עגבניות קצוצות, בצל, כוסברה קצוצה ופלפל צ'ילי. מושלם לאירוח הבא שלכם.

גוואקמולי הוא מטבל או תוספת מקסיקנית פופולרית שהפכה למועדפת ברחבי העולם.
המתכון שלנו קל להכנה ובטוח שהוא יספק את האורחים שלכם!

הכינו אותו למפגש הבא שלכם ותיהנו מהטעם הטעים של אבוקדו ותבלינים טריים.

הגשה הצעות למתכון גוואקמולי

  1. הגישו אותו כמטבל עם שבבי טורטיה.
  2. השתמשו בו כממרח על כריך או טורטיה.
  3. הוסיפו כפית של גוואקמולי על גבי עוף או דגים בגריל.

דרכים להפוך את גוואקמולי שלכם למיוחד

  1. פזרו מעט כמון לגוואקמולי בעל טעם מעושן.
  2. הוסיפו לגוואקמולי שלכם כף של שמנת חמוצה למרקם שמנתי.
  3. ערבבו פנימה קצת בייקון טלה מפורר.

איך להכין מתכון גוואקמולי מדהים

  1. מועכים את האבוקדו בקערה גדולה עם מזלג או מועך תפוחי אדמה.
  2. מוסיפים את העגבניות הקצוצות, הבצל האדום, הכוסברה ופלפל צ'ילי. מערבבים בעדינות לשילוב.
  3. מוסיפים את מיץ הליים והמלח. מערבבים בעדינות לשילוב.
  4. לטעום ולהתאים את התיבול לפי הצורך.
  5. מגישים מיד עם צ'יפס טורטיה או מורחים על גבי סנדוויץ'.

מידע על אחסון למתכון גוואקמולי מדהים

כדי לשמור על גוואקמולי טרי, הצמידו ניילון נצמד ישירות על פני השטח ואחסנו במקרר עד שלושה ימים.
הימנעו מלהשאיר אותו בטמפרטורת החדר במשך יותר משעתיים שכן הוא יקלקל.

עובדה מהנה על מתכון גוואקמולי מדהים

ולסיום, האם ידעתם שאבוקדו הוא למעשה פרי ולא ירק?

 

תהנו ממתכון הגוואקמולי המדהים הזה. זה טרי, טעים וקל להכנה!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת גוואקמולי

לבחור את האבוקדו המושלם

בחרו אבוקדו שהוא מעט רך למגע, אך הימנעו מבחירה של אלה שהם רכים מדי. צבע הוא לא תמיד אינדיקטור טוב לבשלות, ולכן לחצו בעדינות את האבוקדו כדי לבדוק אם הוא מוכן לאכילה.

לבחור את האבוקדו המושלם

שאלות נפוצות להכנת המתכון

גוואקמולי הכי מושלם להגיש כשהוא טרי, אך אם נשארו לכם שאריות, אחסנו אותם במיכל אטום אוויר במקרר עד שלושה ימים.
גוואקמולי מוגש בצורה הטובה ביותר כשהוא טרי, אך אם אין ברירה ואתם צריכים להכין אותו לפני הזמן, עטפו אותו בניילון נצמד ישירות על פני השטח ואחסן במקרר עד יום אחד.
גוואקמולי הוא מטבל מושלם עבור צ'יפס טורטיה, ירקות או קרקרים. כמובן שהוא גם טעים כממרח על כריכים או טורטיות.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות