רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
צלעות טלה ברוטב פטריות
מתכון

צלעות טלה ברוטב פטריות

כ-40 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

צלעות טלה בעשייה ביתית, בתוספת של פטריות ותפוחי אדמה, ארוחה עשירה ומשגעת

  1. חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים בסיר רחב עד להזהבה.
  2. מגרדים את העגבניות ומוסיפים לסיר עם הגמבה חתוכה לרצועות.
  3. מוסיפים שום קצוץ, פטריות ומים. מערבבים ונותנים להתבשל כ-15 דקות.
  4. מוסיפים התבלינים והסילאן ומערבבבים.
  5. מוסיפים את התפוחי אדמה הקטנים (תפודים) והצלעות.
  6. מבשלים כ-40 דקות עד להתרככות הבשר.
  7. מפזרים מעל לימון כבוש חתוך ומגישים.

בתאבון :)

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
dor979
דור דהן 1

נראה מצוין!


דווח לנו
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות