רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
מופלטה מחיטה מלאה
מתכון

מופלטה מחיטה מלאה

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון נהדר למופלטות למימונה מקמח מלא , הטעם לא פחות טעים!

• לוקחים קערה ושמים בתוכה את הקמח, יוצרים באמצע גומה ומוסיפים את המלח, כף שמן והמים. מערבבים הכל היטב וללוש 10 דקות.
* שימו לב: בהתחלה הבצק דביק, צריך לעבד אותו במקביל עם המים עד שנקבל כדור בצק גדול ואחיד.
• נותנים לבצק מנוחה של כרבע שעה.
• כעת ניצור כדורים מהבצק כדורים קטנים בגודל כדור פינג-פונג.
• את הכדורים נכניס לקערה עם 4 כפות שמן קנולה, כך שכל כדורי הבצק יהיו מרוחים בשמן וניתן מנוחה של 40 דקות.
• כעת נחמם מחבת על אש קטנה ונשים שמן.
• בשלב הזה נשמן שיש/משטח מסויים ונניח עליו כדור בצק אחד ונמתח אותו באמצעות הידיים דק ורחב. כמה שיותר דק יותר טוב.
• נניח אותה על המחבת החמה, וישר מכינים מכדור נוסף עוד מופלטה ונניח אותה על המולטה שכבר על המחבת. והופכים את שניהם.
• כל מופלטה אנחנו נטגן רק בצד אחד. כך נמשיך עד שנגיע למצב של 15 מופלטות אחת על השנייה ונניח בכלי ההגשה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות