רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
מופלטה מחיטה מלאה
מתכון

מופלטה מחיטה מלאה

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון נהדר למופלטות למימונה מקמח מלא , הטעם לא פחות טעים!

• לוקחים קערה ושמים בתוכה את הקמח, יוצרים באמצע גומה ומוסיפים את המלח, כף שמן והמים. מערבבים הכל היטב וללוש 10 דקות.
* שימו לב: בהתחלה הבצק דביק, צריך לעבד אותו במקביל עם המים עד שנקבל כדור בצק גדול ואחיד.
• נותנים לבצק מנוחה של כרבע שעה.
• כעת ניצור כדורים מהבצק כדורים קטנים בגודל כדור פינג-פונג.
• את הכדורים נכניס לקערה עם 4 כפות שמן קנולה, כך שכל כדורי הבצק יהיו מרוחים בשמן וניתן מנוחה של 40 דקות.
• כעת נחמם מחבת על אש קטנה ונשים שמן.
• בשלב הזה נשמן שיש/משטח מסויים ונניח עליו כדור בצק אחד ונמתח אותו באמצעות הידיים דק ורחב. כמה שיותר דק יותר טוב.
• נניח אותה על המחבת החמה, וישר מכינים מכדור נוסף עוד מופלטה ונניח אותה על המולטה שכבר על המחבת. והופכים את שניהם.
• כל מופלטה אנחנו נטגן רק בצד אחד. כך נמשיך עד שנגיע למצב של 15 מופלטות אחת על השנייה ונניח בכלי ההגשה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות