אופן ההכנה
מאפה מלאווח במילוי בשר טחון זאת המנה האידיאלית לצהריי היום - קלה להכנה וטעימה להפליא!
- קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת חמה עם שמן עד להזהבה.
- מוסיפים את הבשר טחון מערבבים עד להשחמה.
- מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, ראס אל חנות, מלח, פלפל שחור, כורכום, פפריקה וכמון.
- מערבבים עד לקבלת תערובת של כודרים קטנים.
- במרכז המלוואח מניחים רבע מן התערובת, סוגרים לשניים ומהדקים את הקצוות עם מזלג. חוזרים על הפעולה עם כל המלאווחים.
- מורחים מעל ביצה ומפזרים שומשום וקימל.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-20 דקות עד להשחמה.
בתאבון!!