רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
מאפה בשר
מתכון

מאפה בשר

כ-20 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מאפה מלאווח במילוי בשר טחון זאת המנה האידיאלית לצהריי היום - קלה להכנה וטעימה להפליא!

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת חמה עם שמן עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הבשר טחון מערבבים עד להשחמה.
  3. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, ראס אל חנות, מלח, פלפל שחור, כורכום, פפריקה וכמון.
  4. מערבבים עד לקבלת תערובת של כודרים קטנים.
  5. במרכז המלוואח מניחים רבע מן התערובת, סוגרים לשניים ומהדקים את הקצוות עם מזלג. חוזרים על הפעולה עם כל המלאווחים.
  6. מורחים מעל ביצה ומפזרים שומשום וקימל.
  7. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-20 דקות עד להשחמה.

בתאבון!!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות