רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
גליליות ממולאות בקצפת וניל
מתכון

גליליות ממולאות בקצפת וניל

כ-50 דקות בינוני כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

גליליות ממולאות בקצפת וניל - ממכר וטעים!!

אופן ההכנה:

·         מצפים את הגליל/מערוך שיש ברשתוכם ברצועת נייר כסף, ואת הקצוות מגלגלים כמו סוכריה.

·         על הנייר כסף מצפים בנייר אפייה ואת הקצוות מגלגלים כמו סוכריה.

·         מניחים בצק עלים קר ומרודד על השולחן, חותכים רצועות בעובי של כ-2 ס"מ ובאורך של כ-30 ס"מ בערך.

·         לוקחים רצועת בצק, וקצת מותחים אותה על מנת שתהיה יותר ארוכה ודקה.

·         מתחילים לסובב את הרצועת בצק על הגליל/מערוך המרופד כשהבצק מגולגל אחד על קצה הבצק שמתחתיו.

·         ניתן ליצור גלילים קטנים באורך כ-7 ס"מ בערך.

·         כאשר רצועה אחת נגמרת, ניתן להמשיך עם רצועה נוספת ולהניח על הקודמת כ-2 מ"מ על הרצועה שהסתיימה ולהמשיך לגלגל.

·         טיפ: לאחר הגלגול, אפשר לפזר מעט סוכר על נייר האפייה ולגלגל את הגלילה בסוכר, כך הגלילה תצא קריספית ביותר.

·         להכניס יחד עם הגלילים/מערוך לתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ30-40 דקות על מנת שהמאפה יתייבש גם מבפנים.

·         להזהר לא לשרוף את המאפה בגלל הסוכר.

·         לאחר האפייה לקרר, ולשחרר בזהירות את המאפה מצינורות הגליל/מערוך.

·         למלא את קרם הוניל בעזרת שק זילוף עם צנטר כוכבי או בלי צנטר. ניתן לעטר מעל באבקת סוכר ולקשט בתותים.

אופן ההכנה לקרם וניל:

·         להקציף את כל המצרכים יחד עד לקבלת קצפת יציבה.

 

בהצלחה ובתיאבון !! :)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
תמונה של מתכון קרואסון ביתי
כ-60 דקות קל כשר פרווה
תמונה של מתכון פחזניות
כ-30 דקות בינוני כשר פרווה
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות