רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
גליליות ממולאות בקצפת וניל

מתכון

גליליות ממולאות בקצפת וניל

כ-50 דקות בינוני כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

גליליות ממולאות בקצפת וניל - ממכר וטעים!!

אופן ההכנה:

·         מצפים את הגליל/מערוך שיש ברשתוכם ברצועת נייר כסף, ואת הקצוות מגלגלים כמו סוכריה.

·         על הנייר כסף מצפים בנייר אפייה ואת הקצוות מגלגלים כמו סוכריה.

·         מניחים בצק עלים קר ומרודד על השולחן, חותכים רצועות בעובי של כ-2 ס"מ ובאורך של כ-30 ס"מ בערך.

·         לוקחים רצועת בצק, וקצת מותחים אותה על מנת שתהיה יותר ארוכה ודקה.

·         מתחילים לסובב את הרצועת בצק על הגליל/מערוך המרופד כשהבצק מגולגל אחד על קצה הבצק שמתחתיו.

·         ניתן ליצור גלילים קטנים באורך כ-7 ס"מ בערך.

·         כאשר רצועה אחת נגמרת, ניתן להמשיך עם רצועה נוספת ולהניח על הקודמת כ-2 מ"מ על הרצועה שהסתיימה ולהמשיך לגלגל.

·         טיפ: לאחר הגלגול, אפשר לפזר מעט סוכר על נייר האפייה ולגלגל את הגלילה בסוכר, כך הגלילה תצא קריספית ביותר.

·         להכניס יחד עם הגלילים/מערוך לתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ30-40 דקות על מנת שהמאפה יתייבש גם מבפנים.

·         להזהר לא לשרוף את המאפה בגלל הסוכר.

·         לאחר האפייה לקרר, ולשחרר בזהירות את המאפה מצינורות הגליל/מערוך.

·         למלא את קרם הוניל בעזרת שק זילוף עם צנטר כוכבי או בלי צנטר. ניתן לעטר מעל באבקת סוכר ולקשט בתותים.

אופן ההכנה לקרם וניל:

·         להקציף את כל המצרכים יחד עד לקבלת קצפת יציבה.

 

בהצלחה ובתיאבון !! :)


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים מומלצים
מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות