רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
רוגלך ביתי
מתכון

רוגלך ביתי

כ-60 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

סירופ

רוגלך

אופן ההכנה

מתכון משגע לרוגלך פרווה ביתי

לשים את כל חומרי יחד עד לקבלת בצק .

מניחים את הבצק בצד להתפחה עד שהוא מכפיל את הנפח.

לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל6 חתיכות ופותחים כל חתיכה לעיגול (כמו פיצה).

על העיגולים מורחים שוקולד(או כל ממרח אחר שאנחנו רוצים).

חותכים את העיגול כמו פיצה למשולשים ומגלשים ומהצד העבה לדק.

מניחים את הקוראסונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, משאירים להתפחה של חצי שעה.

מברישים את הרוגלך בביצה טרופה ומפזרים ושומשום.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ-20 דקות, עד השחמה.

מרתיחים את חומרי הסירופ על הגז.

לאחר שרוגלך יצאו מהתנור מברישים בסירופ ומגישים!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות