רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
צלי בקר ופלפלים
מתכון

צלי בקר ופלפלים

כ-35 דקות בינוני כשר בשרי

מצרכים למתכון

לצלי הבקר

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

צלי בקר מעולה לחגים ושבתות

1. מטגנים במחבת שלושה בצלים גדולים חתוכים לרצועות במעט שמן זית עד שהם מזהיבים.

2. מעבירים לקדרה ובאותה מחבת מטגנים את קוביות הבקר מכל צדיהן עד שישנו צבע.

3. מסירים מהאש ומעבירים לקדרה.

4. מוסיפים לקדרה את הבצל החתוך לשמיניות, את הפלפלים החתוכים לקוביות, את שיני השום השלמות, הגזרים, הפטרוזיליה הקצוצה, 2 עלי דפנה מיובשים, פפריקה, כורכום, 2 כפות צ'ילי מתוק, 3 כפות שמן זית, מעט מלח ופלפל שחור גרוס.

5. שופכים מלמעלה חצי כוס יין אדום.

6. סוגרים את הקדרה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. ממתינים למשך שעה.

7. מוציאים ומגישים - מומלץ עם תפוחי אדמה מטוגנים.

8. חג שמח ובתיאבון :)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
תמונה של מתכון פאי רועים
כ-60 דקות קל כשר בשרי
תמונה של מתכון בשר ראש ביין
כ-35 דקות קל כשר בשרי
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות