1) מערבבים במיקסר חמאה ואבקת סוכר, לתערובת תפוחה מעט והומוגנית.
2) מוסיפים את החלמונים, תמצית וניל וגרידת לימון ומערבבים.
3) מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת בצק (להיזהר לא ללוש הרבה מידי)
4) מוציאים את הבצק ומניחים בניילון נצמד, מכניסים למקרר לכ- 3 שעות.
5) מוציאים מהמקרר ומרדדים את הבצק לעלה דק, קורצים עיגולים, מזלפים את המלית וסוגרים לאוזן המן.
6) מסדרים במגש על גבי נייר אפייה ואופים בחום של 170 מעלות כ 12-14 דקות, או עד שמזהיב.