רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פילה בקר עם מלח
מתכון

פילה בקר עם מלח

כ-50 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון טעים לחגים ושבתות - סרטון וידיאו

1. מפלפלים את בשר הבקר.
2. בקערת ערבוב גדולה מערבבים את המלח, רוזמרין ומים.
3. מורחים שכבה דקה של מלח על תבנית האפייה.
4. מניחים את פילה הבקר למעלה ומכסים עם המלח שנותר.
5. מוודאים שכל פילה הבקר מכוסה.
6. אופים בחום של 250 מעלות / 120 מעלות צלזיוס במשך 45-60 דקות
או עד לטמפרטורה הפנימית היא כ 120 מעלות.
7. להסיר ולתת לו להיות בחוץ 15 דקות.
8. להסיר את המלח מפילה הבקר ולנקות אותו.
9. פורסים ומגישים עם ירקות קלויים. 
10. בתיאבון !

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות