רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
עוגת גבינה קלאסית
מתכון

עוגת גבינה קלאסית

כ-20 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

מצרכים לבצק

מצרכים לגבינה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

עוגת גבינה קלה להכנה

אופן ההכנה לבצק

לחמם את התנור לחום 170 מעלות.

לערבל את החמאה עם הסוכר להוסיף את הביצה ואת יתר החומרים לערבל עד לקבלת בצק נעים לא קשה ולא רך.

לקחת 1/3 מהבצק להכניס למקפיא .את 2/3 לרדד בתבנית אפיה בינונית ולהכניס למקרר (לא חובה)

בקערת המיקסר להקציף את הביצים יחד עם הסוכר ,להוסיף את הגבינה ואת השמנת ואת יתר המצרכים עד לקבלת עיסה קרמית !!

להוציא את התבנית מהמקרר ואת הבצק מהמקפיא .לצקת את העיסה על הבצק לקחת פומפייה לגרר בצד הגס מעל 

העיסה לסדר שהכל יהיה מכוסה לאפות בחום של 170 מעלות כ- 40 דקות או עד שהבצק למעלה מקבל צבע חום 

בהיר זה סימן שהעוגה מוכנה...להוציא לקרר העוגה טעימה למחרת .

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות