רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
מרק כתום - מרק בטטה
מתכון

מרק כתום - מרק בטטה

כ-40 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

מצרכים למרק

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מרק כתום קטיפתי- בטטה, דלעת ודלורית מושלם לחורף הקרב

קוצצים את הבצל והשום.
מנקים את קליפת הבטטה, הדלעת והדלורית וחותכים גס.
מטגנים את הבצל בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים את שיני שום ומטגנים עוד כדקה.
מוסיפים את הטימין לכמה שניות ואז מכניסים את הבטטות, דלעת ודלורית. 
מכסים במים/ ציר ירקות ומבשלים בסיר מכוסה חלקית עד לריכוך.
מתבלים במלח (כשתי כפיות) פלפל גרוס (כחצי כפית) ואגוז מוסקט (כרבע כפית).
מערבבים.
בעזרת בלנדר יד או מעבד מזון טוחנים למרק חלק.
אפשר לעצור כאן למי שלא מעוניין בשמנת, אך השמנת מעדנת את המרק ומוסיפה המון טעם.
מערבבים היטב, מתקנים תיבול.
מוזגים לקערת הגשה ומקשטים עם טיפות שמנת/ שמן זית/ עירית/ בצל ירוק.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות