מצרכים למתכון פחזניות

לבצק
1 כוס מים
1 כפית מלח
0.25 חבילה מחמאה
2 יחידות ביצה
1 כפית סוכר
1 כוס קמח
למילוי קצפת
2 כפות סוכר
2 כפות אינסטנט וניל

אופן הכנת מתכון פחזניות במילוי קצפת

אופן ההכנה למתכון לפחזניות

 בסיר שמים את המחמאה, המים, הסוכר והמלח ומחממים על אש בינונית עד שהחמאה נמסה.

מיד לאחר שהחמאה נמסה.

מכבים את האש.

מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עם עד שהקמח הופך לבצק שנפרד מדפנות של הסיר.

מעבירים את הבצק לקערה של המיקסר, מחכים כחצי דקה ומערבבים עם מיקסר במשך כדקה עד שמתקבל בצק חלק

מוסיפים ביצה, מערבבים במהירות, מוסיפים מיד את הביצה השנייה ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד.  *טיפ. רמת מוצקות דומה לחומוס למריחה. 

פורסים נייר אפייה  על תבנית גדולה של התנור ומזלפים פחזניות.

להשתמש בצנתר בעל פיה רחבה בלחיצה אחת, 

מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות לכ- 20-25 דקות עד שהפחזניות מזהיבות. לאחר מכן, מוציאים אותן ונותנים להן להתקרר בחוץ.

לקצפת:

שמים את כל חומרי המילוי בקערה ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.

לאחר שהפחזניות התקררו, חותכים אותם באמצע בעזרת סכין וממלאים בקרם.

נערך לפני 6 חודשים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: בינוני
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לפחזניות פחזניות קלות להכנה פחזניות ביתיות פחזניות במילוי קצפת
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פופקורן מתוק

מתכון קל להכנה וטעים במיוחד, משלב 2 טעמים של פופקורן וחמאת בוטנים

ספינג' מרוקאי

מתכון לספינג' מרוקאי עממי, קל להכנה ביחד עם סירופ מתוק - מתאים גם למימונה.

ריבת גזר למימונה

ריבת גזר גמדי ביתית מיוחדת לכבוד "המימונה" להכנה קלה

ריבת תפוזים סיני

מתכון מעולה לריבת תפוזים

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!