רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
רביולי סלק
מתכון
כ-90 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

רביולי סלק במילוי פטה כבשים ופאקן

בתבנית תנור קטנה שופכים מלח גס, מניחים את הסלקים (למתכון יספיק אחד אבל תכינו כבר יותר). אופים בתנור על חום 180 מעלות כשעה - שעה וחצי עד שמתרכך.

מקלפים את הקליפה ופורסים הכי דק שאפשר. סכין גדולה וטובה תעזור פה. למי שיש מנדולינה-זה הזמן.

את הפטה כבשים טוחנים עם בצל ירוק מעט מלח ופלפל.

במרכז כל עיגול סלק מניחים כפית מהגבינה, מעל חצי פאקן קלוי וסוגרים לחצי עיגול.

מעל מזרזפים שמן זית ועיגולי בצל ירוק.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות