רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
סלמון בתנור עם סילאן
מתכון

סלמון בתנור עם סילאן

כ-10 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מתכון לפילה סלמון אפוי ברוטב טריאקי וסילאן

קבלו מנה שתוציא אתכם מדעתכם!

סלמון צלוי בתנור עם רוטב טריאקי וסילאן. זה פשוט פינוק עצום אם אתם בקטע של מאכלים מתוקים מלוחים.

מתכון מצוין לאורחת ערב שקטה או כשמזמינים אורחים. השילוב של סילאן מתוק ורוטב טריאקי טעים פשוט יגרום לכם ללקק את הצלחת!

והחלק הטוב ביותר הוא - שזה פשוט וקל להכין.

אז הדליקו את התנור והתכוננו להפציץ בארוחה הבאה! אין אחד שישאר אדיש לסלמון בטריאקי וסילאן כזה טוב!

 

איך מכינים סלמון בתנור עם סילאן

  1. מחחמים תנור לחום של 180 מעלות
  2. מערבבים היטב בקערה מיונז, סוכר חום, טריאקי, סויה ומלח
  3. מניחים את הדג על תבנית אפיה ויוצקים את המרינדה על הדג
  4. משרים כחצי שעה
  5. מכסים בנייר אפייה ומכניסים לתנור לכ-20 דקות
  6. מסירים את הנייר אפייה ואופים עוד כ-5 דקות
  7. מגישים עם פרוסות בצל ירוק ושומשום

 

הצעות הגשה לסלמון בתנור עם סילאן

  1. הגישו את הסלמון בתנור עם סילאן על מצע אורז וכמה ירקות מאודים בצד
  2. הגישו בקערה את הסלמון האפוי יחד עם קינואה, בטטות צלויות ופרוסות אבוקדו.
  3. הגישו את הסלמון האפוי על גבי חתיכת לחם ששמתם בטוסטר עם פרוסות אבוקדו ושומשום.

 

בתאבון!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת סלמון בתנור עם סילאן

קשטו את המנה

קשטו את הסלמון בתנור בבצל ירוק פרוס, כוסברה קצוצה ו/או פזרו שומשום כדי להוסיף מעט צבע ועוד טעם למנה.

קשטו את המנה

בחרו סלמון טרי

בחרו פילה סלמון טרי מוצק, מבריק ועם ריח רענן כדי לקבל את הטעם והמרקם המשובחים ביותר.

בחרו סלמון טרי

שאלות נפוצות להכנת המתכון

אפשר להחליף את הסילאן בדבש רגיל. עם זאת, קחו בחשבון שהטעם ישתנה מעט מכיוון שלסילאן יש טעם עמוק יותר, דמוי קרמל.
ללא ספק כן! זה רק תלוי במרכיבים. השתמשו ברוטב סויה ללא גלוטן ובטריאקי ללא גלוטן ובדקו את התוויות של פריטים אחרים עבור מקורות גלוטן נסתרים.
ישנם מספר דרכים כדי לוודא שהסלמון אכן מוכן. הטמפרטורה הפנימית של הסלמון צריכה להגיע ל-63° סלציוס. אפשר גם להשתמש במזלג ולראות אם הבשר מתקלף בקלות. ואפשר גם להתנובן בצבעו של הסלמון, הוא צריך להיות ורוד יפהפה
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות