רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
עוגת גבינה גבוהה
מתכון

עוגת גבינה גבוהה

כ-40 דקות בינוני כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

קרם וניל

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מי שאוהב קינוחים לא מתוקים במיוחד זה המתכון האידיאלי בשבילו, עוגת גבינה גבוהה, אוורירית וטעימה להפליא

• בשלב הראשון נרסק את הפתי-פתר לפירורים, נמיס 120 גרם חמאה נערבב אותם יחד ונשטח על תבנית 26 או 25.
• בקערה אחת נשים את חלמוני הביצים , את הגבינה לבנה , חצי כוס סוכר , גרידת לימון , פודינג וניל ו4 כפות של קורנפלור ונערבב הכל ביחד היטב.
• ניקח קערה נוספת , ונקציף בתוכה את חלבוני הביצים שנותרו יחד עם כוס סוכר עד שנקבל קצת לא נוקשה מדי.
• את קצף הביצים שקבלנו אנו נשפוך לתערובת הגבינה ונערבב את שניהם ביחד בעדינות רבה.
• נדליק את התנור ונחמם אותו לחום של 240 מעלות, ברצפת התנור נניח תבנית מים.
• את העוגה אנו נכניס לתנור ונאפה אותה כ-10 דקות בחום של 240 מעלות. לאחר 10 דקות אנו נוריד את חום התנור ל160 מעלות ונאפה אותה עוד 50 דקות.
• בסיום אפיית העוגה, אנו נצנן אותה בתוך התנור כשעה.

אופן ההכנה לקרם וניל:
• בקערה נקציף את השמנת מתוקה,פודינג וניל,והחצי כוס חלב ביחד עד שנקבל קרם אחיד.
• לאחר מכן נמרח את הקרם על העוגה - שימו לב! כשהיא לא חמה ולאחר הצטננות.

הערות:
* אני אישית השתמשתי בתבנית מספר 26 (העוגה בתמונות)
* בדרך כלל אני משתמשת ב 3 גבינה ושמנת חמוצה אחת, מאחר ולא היה לי השתמשתי בעוד גבינה יצא מעולה!!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות