רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
עוגת גבינה גבוהה

מתכון

עוגת גבינה גבוהה

כ-40 דקות בינוני כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה
קרם וניל

אופן ההכנה

מי שאוהב קינוחים לא מתוקים במיוחד זה המתכון האידיאלי בשבילו, עוגת גבינה גבוהה, אוורירית וטעימה להפליא

• בשלב הראשון נרסק את הפתי-פתר לפירורים, נמיס 120 גרם חמאה נערבב אותם יחד ונשטח על תבנית 26 או 25.
• בקערה אחת נשים את חלמוני הביצים , את הגבינה לבנה , חצי כוס סוכר , גרידת לימון , פודינג וניל ו4 כפות של קורנפלור ונערבב הכל ביחד היטב.
• ניקח קערה נוספת , ונקציף בתוכה את חלבוני הביצים שנותרו יחד עם כוס סוכר עד שנקבל קצת לא נוקשה מדי.
• את קצף הביצים שקבלנו אנו נשפוך לתערובת הגבינה ונערבב את שניהם ביחד בעדינות רבה.
• נדליק את התנור ונחמם אותו לחום של 240 מעלות, ברצפת התנור נניח תבנית מים.
• את העוגה אנו נכניס לתנור ונאפה אותה כ-10 דקות בחום של 240 מעלות. לאחר 10 דקות אנו נוריד את חום התנור ל160 מעלות ונאפה אותה עוד 50 דקות.
• בסיום אפיית העוגה, אנו נצנן אותה בתוך התנור כשעה.

אופן ההכנה לקרם וניל:
• בקערה נקציף את השמנת מתוקה,פודינג וניל,והחצי כוס חלב ביחד עד שנקבל קרם אחיד.
• לאחר מכן נמרח את הקרם על העוגה - שימו לב! כשהיא לא חמה ולאחר הצטננות.

הערות:
* אני אישית השתמשתי בתבנית מספר 26 (העוגה בתמונות)
* בדרך כלל אני משתמשת ב 3 גבינה ושמנת חמוצה אחת, מאחר ולא היה לי השתמשתי בעוד גבינה יצא מעולה!!


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות