רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
נאצ׳וס ביתי וסלסה פיקנטית
מתכון

נאצ׳וס ביתי וסלסה פיקנטית

כ-35 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

נאצ׳וס

סלסה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

להרגיש בפאב ולהיות בבית: נאצ׳וס וסלסה פיקנטית

נאצ׳וס-

1.מערבבים את הקמח, המים החמים ו1/4 כפית מלח לכדור בצק אחיד

2. מניחים את כדור הבצק בין ניירות אפייה

3. מרדדים ליריעה דקה מאוד, בערך מילימטר

4. חותכים את הבצק למשלושים ומניחים בתבנית אפייה

5. מערבבים את השמן, הפפריקה ו1/4 כפית מלח

6. מברישים את המשולשים בתערובת משני הצדדים

7. אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל10-15 דקות עד שהמשולשים נעשים שחומים ופריכים

8. מצצננים ואוכלים, בתאבון :)

*יש לשמור בקופסא אטומה, לא בקירור

 

סלסה-

1. מקלפים את העגבניות

2. טוחנים היטב את כל המצרכים בבלנדר

3. מבשלים בסיר מכוסה למשך 10 דקות

ניסית את המתכון? איך יצא?
(3.2) | 6 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות