רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
מרק חרירה
מתכון

מרק חרירה

כ-20 דקות בינוני

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון למרק חרירה - בימי חורף קרים, ואפילו לא - המרק המומלץ שלנו זהו מרק חרירה אמיתי

• בשלב הראשון, נשים בתוך קערה קטנה 3 כפות קמח ביחד עם חצי כוס מים וכפית אבקת מרק, ונערבב הכל היטב.
• את החומוס הכרפס,העדשים, והבצל נבשל ביחד עם כף מלח כ40 דקות.
• כעבור 40 דקות, אנו נוסיף את התבלינים והגזר וניתן לו להתבשל עוד כחצי שעה.
• עכשיו אנחנו נוסיף את האיטריות והבלילה של הקמח שעשינו קודם תוך כדי ערבוב, חשוב שהאש תהיה להבה בינונית - כ20 דקות ולאחר מכן נוסיף את הכוסברה והלימון.
• לבסוף, ניתן לו רתיחה של 10 דקות.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות