רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
מרק חרירה
מתכון

מרק חרירה

כ-20 דקות בינוני

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון למרק חרירה - בימי חורף קרים, ואפילו לא - המרק המומלץ שלנו זהו מרק חרירה אמיתי

• בשלב הראשון, נשים בתוך קערה קטנה 3 כפות קמח ביחד עם חצי כוס מים וכפית אבקת מרק, ונערבב הכל היטב.
• את החומוס הכרפס,העדשים, והבצל נבשל ביחד עם כף מלח כ40 דקות.
• כעבור 40 דקות, אנו נוסיף את התבלינים והגזר וניתן לו להתבשל עוד כחצי שעה.
• עכשיו אנחנו נוסיף את האיטריות והבלילה של הקמח שעשינו קודם תוך כדי ערבוב, חשוב שהאש תהיה להבה בינונית - כ20 דקות ולאחר מכן נוסיף את הכוסברה והלימון.
• לבסוף, ניתן לו רתיחה של 10 דקות.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות