רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
דג סלמון בתנור
מתכון

דג סלמון בתנור

כ-25 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

דג סלמון בתנור שכולם אוהבים

1. מחממים תנור ל- 200 מעלות.

2. מניחים את נתחי פילה הסלמון על משטח העבודה, כאשר הם מונחים על הצד עם העור.

3. מורחים את הסלמון במשמן הזית.

4. מפזרים על הסלמון שום, מלח, פלפל שחור וכל תבלין אחר שבוחרים.

5. סוחטים את הלימון וטפטפים על נתחי הסלמון באופן שווה ככל שניתן.

6. מעסים את נתחי הסלמון היטב מכל הצדדים.

7. מרפדים תבנית בנייר אפייה ובעזרת תרווד מעבירים את נתחי הסלמון לתבנית.

8. אופים את הסלמון בתנור חם 18-20 דקות ולא יותר.

9. הסלמון מוכן כאשר הוא מתפורר בקלות בנגיעת מזלג.

10. מפזרים בצל ירוק ומגישים. בתאבון:)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות