דג סלמון בתנור שכולם אוהבים
1. מחממים תנור ל- 200 מעלות.
2. מניחים את נתחי פילה הסלמון על משטח העבודה, כאשר הם מונחים על הצד עם העור.
3. מורחים את הסלמון במשמן הזית.
4. מפזרים על הסלמון שום, מלח, פלפל שחור וכל תבלין אחר שבוחרים.
5. סוחטים את הלימון וטפטפים על נתחי הסלמון באופן שווה ככל שניתן.
6. מעסים את נתחי הסלמון היטב מכל הצדדים.
7. מרפדים תבנית בנייר אפייה ובעזרת תרווד מעבירים את נתחי הסלמון לתבנית.
8. אופים את הסלמון בתנור חם 18-20 דקות ולא יותר.
9. הסלמון מוכן כאשר הוא מתפורר בקלות בנגיעת מזלג.
10. מפזרים בצל ירוק ומגישים. בתאבון:)