אופן ההכנה
מרק עדשים ירקות- מתכון קל בריא וטעים
- מחממים בסיר בינוני שמן זית ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
- חותכים את הגזר לקוביות קטנות, מוסיפים ומערבבים קלות עד שהוא מתרכך.
- פורסים את גבעולי הסלרי, מוסיפים ומטגנים עד שהם מתרככים.
- פורסים את שיני השום, מוסיפים ומערבבים. ממשיכים לטגן עוד מספר דקות.
- מוסיפים את העדשים, מוסיפים תבלינים ולימון ומערבבים היטב.
- מוסיפים מים שיכסו את התכולה ועוד שתי כוסות.
- מרתיחים, מורידים את האש לעוצמה בינונית ומבשלים כ-50 דקות.