1. תחילה נקלוף ונחתוך את הירקות לקוביות בינוניות בגודל שווה. נשטוף היטב, נסנן מנוזלים ונפזר בתבנית.
2. בקערה קטנה נערבב את כל מצרכי המרינדה היטב עד לתערובת אחידה.
3. נשפוך על הירקות 1/2 מכמות המרינדה ונערבב היטב לציפוי שווה של כל הירקות.
4. נפזר את הכרעיים מעל הירקות ונשפוך עליהן את שאר המרינדה, נשתדל לצפות את כל העוף היטב מלמעלה ומהצדדים.
5. נעטוף את התבנית בנייר כסף ונכניס לתנור על 200 מעלות למשך שעה וחצי - שעתיים (תלוי בתנור ובגודל התבנית).
6. נבדוק אם הירקות רכים, נסיר את נייר הכסף ונעביר את התנור למצב גריל להשחמה טובה של העופות והירקות.