מצרכים למתכון עוגת תותים

עוגה
3 כפות סוכר
1 כוס חלב
1 כוס שמן
1 יחידה אבקת אפיה
1 יחידה סוכר וניל
2 כוסות קמח
3 יחידות ביצים
1 כוס מים
פודינג
1 יחידה אינסטנט פודינג תות
1 כוס חלב
ג׳לי
1 יחידה ג׳לי תות
2 כוסות מים רותחים
14 יחידות תותים פרוסים

אופן הכנת מתכון עוגת תותים ב3 שכבות עם פודינג וג׳לי

1. עוגה- מקציפים את הביצים והסוכר.

2. מוסיפים חלב, מים, שמן, סוכר וניל ומערבבים.

3. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאין גושים.

4. שופכים את הבלילה לתבנית קפיצית בקוטר 26 ס״מ.

5. אופים בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות לכ-20 דקות, עד השחמה.

6. מניחים לעוגה להצטנן.

7. פודינג- מבשלים את החלב וכשהוא מגיע לרתיחה מוסיפים את האינסטנט תות.

8. מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.

9. שופכים את הפודינג על העוגה.

10. מפזרים את התותים הפרוסים על העוגה.

11. ג׳לי- מערבבים את אבקת הג׳לי עם המים עד לתערובת חלקה.

12. שופכים את התערובת על העוגה.

13. מכניסים את העוגה לקירור, לפחות שעתיים.

מגישים!


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לעוגת תותים עוגה עוגת תותי תותים תות פודינג פודינג תות פודינג תותים ג׳לי גלי ג׳לי תות גלי תות ג׳לי תותים גלי תותים
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פבלובה

מרנג עם קצפת ופירות

עוגת מוסים ואוראו משגעת

עוגת שכבות אוראו עם מוס נוגט, מוס שוקולד לבן וחמאת בוטנים ומוס אוראו

עוגת שכבות רוסית

עוגת שכבות רוסית עם קרם שמנת ודבש

פאי שוקולד

המתכון הבא הוא לאוהבי השוקולד, פאי שוקולד מטריף שיעבור חלק בבטן אחרי ארוחה טובה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!