אופן ההכנה
מתכון מומלץ למאפינס שוקולד עם שוקולד חם מבפנים
- מערבבים בקערה את המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים לתבנית שקעים משומנת היטב/ קוקוטים שמיועדים לאפיה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל10-12 דקות (לא יותר!!), המאפינס צריך להיות אפויי מבחוץ אך רך ונוזלי מבפנים.
- מחלצים את המאפינס מהתבנית ומגישים במקום.
יאמיי :)
*מומלץ להגיש עם כדור גלידה או קצפת.
*רצוי לאכול במקום מאחר והמאפינס נוטים להתייבש ולהתקשות מהר.
*הכמות מיועדת ל-4 יחידות.