מצרכים למתכון עוואמה

בצק
1 כף סוכר
1 יחידה תפוח אדמה
1 כוס מים
1 כף שמרים יבשים
2 כוסות קמח
רוטב
2 כוסות סוכר
0.5 יחידה מיץ מלימון
1 כוס מים

אופן הכנת מתכון עוואמה- סופגניות ביס מתפוח אדמה. אכלתם אחד? קשה להפסיק!!

  1. הבצק- במיקסר שמים קמח, שמרים וסוכר.
  2. מוסיפים את המים בהדרגה.
  3. לבסוף מוסיפים את התפוח אדמה (מבושל ומעוך לפירה).
  4. מערבלים כ4 דקות עד לקבלת בצק דביק אך לא נוזלי.
  5. מניחים בצד למנוחה כחצי שעה.
  6. הרוטב- מבשלים את סוכר והמים עד לתמיסת הסוכר.
  7. מוסיפים את המיץ לימון ומקררים.
  8. מחממים שמן עמוק בסיר. בעזרת 2 כפיות משומנות מורידים מגובה נמוך חתיכות מהבצק.
  9. כאשר הוא מתנפח ומגיע להזהבה, הופכים. ולאחר מכן מוציאים לקערת הרוטב.

יאמייי:)

*מומלץ לאכול שזה טרי וקריספי.

 

המתכון שייך למלי מאירוב

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לעוואמה עוואמה רוטב בצק סופגניות תפוח אדמה סופגניות ביס סופגניות לבנוניות
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

קרמבו ביתי קלאסי

קרמבו אמיתי עם קצפת אוורירית וציפוי שוקולד דקיק

קרפ צרפתי

קרפ צרפתי מושלם וקל להכנה

פזואלוס מרוקאי

מתכון שחייב להמצא בכל מימונה מרוקאית, זהו הפזואלוס המתוק והמסורתי

עוגה סטייל אננס

עוגה מיוחדת בצורת אננס

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!