רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוואמה
מתכון
כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

בצק

רוטב

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

עוואמה- סופגניות ביס מתפוח אדמה. אכלתם אחד? קשה להפסיק!!

  1. הבצק- במיקסר שמים קמח, שמרים וסוכר.
  2. מוסיפים את המים בהדרגה.
  3. לבסוף מוסיפים את התפוח אדמה (מבושל ומעוך לפירה).
  4. מערבלים כ4 דקות עד לקבלת בצק דביק אך לא נוזלי.
  5. מניחים בצד למנוחה כחצי שעה.
  6. הרוטב- מבשלים את סוכר והמים עד לתמיסת הסוכר.
  7. מוסיפים את המיץ לימון ומקררים.
  8. מחממים שמן עמוק בסיר. בעזרת 2 כפיות משומנות מורידים מגובה נמוך חתיכות מהבצק.
  9. כאשר הוא מתנפח ומגיע להזהבה, הופכים. ולאחר מכן מוציאים לקערת הרוטב.

יאמייי:)

*מומלץ לאכול שזה טרי וקריספי.

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות