מצרכים למתכון פסטה ברוטב סלק ואגוזים

מצרכים למתכון
3 יחידות סלקים
1 יחידה פרמזן מגורד
2 כפות שמן זית
1 יחידה פטרוזיליה חתוכה
35 גרם חמאה
1 כפית מלח
0.5 קופסא שמנת לבישול
1 כפית פלפל
2 כפות סוכר
500 גרם פסטה טאראלורו
1 חופן תערובת אגוזים קלויים

אופן הכנת מתכון פסטה ברוטב סלק ואגוזים - פסטה פשוטה להכנה ברוטב של סלק ואגוזים

1. מתחילים בלקף את הסלקים לאחר מכן טוחנים אותם בבלנדר עם כפית סוכר.
2. במקביל מבשלים את הפסטה במים רותחים.
3. שופכים שמן זית למחבת ומוסיפים חמאה עד שהיא נמסה.
4. את הסלקים שופכים פנימה, לאחר מכן את השמנת ומערבבים על אש בינונית כ 5 דקות, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
5. מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר.
6. את הרוטב שבמחבת שופכים על הפסטה ומערבבים על אש קטנה למשך דקה.
6. ניתן להגיש בצלחות (אנחנו אוהבים לאכול גם קצת מהסיר).
7. מפזרים מעל פטרוזליה, פרמזן ואגוזים.
8. בתיאבון (:


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לפסטה ברוטב סלק ואגוזים פסטה פסטה סלק פסטת סלק סלק שמנת סלק אגוזים
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פסטה פסטו

רוטב פסטו אמיתי לפסטה מושלמת

תפוח אדמה אפוי עם טריק

תפוח אדמה אפוי בתנור עם טריק ההקפאה

אושפלו

אושפלו נדיר עם אורז, עוף, בצל וגזר

עוגיות חמאה ומרשמלו

מעולות ליום הולדת או לכל אירוע חגיגי. ניתן לאכול אותן קרות או חמימות כך שהמרשמלו עוד נמס בפה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!