לכל קטגוריות המתכונים
פסטה עם לבבות ארטישוק ועגבניות שרי

מתכון

פסטה עם לבבות ארטישוק ועגבניות שרי

כ-20 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

פסטה פוטוצ‘יני נפלאה ברוטב ארטישוק, עגבניות שרי ועגבניות מיובשות

1. אם משתמשים בלבבות ארטישוק קפואים, חולטים אותם 5 דקות במים רותחים. אם משתמשים בלבבות ארטישוק טריים, מרתיחים כרבע שעה במים עם קצת מלח ומיץ לימון.

2. מכינים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן.

3. חותכים את לבבות הארטישוק לקוביות גסות, העגבניות שרי לרבעים, עגבניות מיובשות לרצועות ובזיליקום לקצוץ גס.

4. מחממים את השמן במחבת ומקפיצים במשך 5 דקות את לבבות הארטישוק עם השום, העגבניות שרי, והעגבניות המיובשות.

5. מוסיפים מלח, פלפל ובזיליקום ומערבבים.

6. מניחים את הפסטה בצלחת מעליה את הרוטב ארטישוק עם מעט נוזלים של השמן זית, מפוררים מעל בולגרית ומגישים.


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות