לכל קטגוריות המתכונים
לחמעג׳ון

מתכון

כ-20 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מתכון ללחמעג׳ון על בצק פילו משגע שלא תפסיקו לאכול

  1. לתערובת הבשר מערבבים, בשר טחון, בצל, עגבניות מרוסקות, פלפל חריף, רסק עגבניות ותבלינים.
  2. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. פותחים את הבצק פילו, ושופכים עליו בטיפות את השמן מהול במים.
  4. יוצרים עיגולים מהצק ומורחים על כל עיגול מתערובת הבשר שכבה אחידה.
  5. מניחים בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל10-15 דקות, עד לקבלת גוון שחום.

*מומלץ לאכול ביחד עם בצל מתובל, לימון ועלי פטרוזיליה.


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות