רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת תפוחים
מתכון

עוגת תפוחים

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

לבצק

למילוי התפוחים

אופן ההכנה

עוגת תפוחים נדירה של בית, קבלו מתכון קל לעוגה שבאה בטוב בכל רגע ביום, הכי מושלם לאכול אותה בשבת בבוקר עם משפחה וחברים

כוס מדידה חד פעמי לשתיה חמה

איך מכינים עוגת תפוחים?

  1. להיצטיד בשתיי קערות. תבנית 26 או תבנית מרובעת עם נייר אפיה משומן מעט.

  2. אל קערת המיקסר הוסיפו 4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר, מערבלים עם המיקסר ולהוסיף כוס סוכר לסירוגין להקציף 7 דקות.

  3. הוסיפו אל קערת המיקסר גם כוס שמן, כוס חלב כפית תמצית וניל ותנו ערבוב של עוד דקה

  4. כבו את המיקסר והוסיפו 2 כוסות קמח מנופה ו-2 כפיות אבקת אפיה וערבבו בעדינות בתנועת קיפול, זכרו לא לערבב יותר מידי

  5. לחלק את הבלילה באופן שווה חצי חצי אל שתי קערות

  6. יוצקים לתבנית בלילה מקערה אחת ומסדרים לשכבה אחידה. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לרבע שעה.

  7. בזמן שהעוגה בתנור.

  8. לקלף 5 תפוחים לנקות מגרעינים ולגרד בפומפיה

  9. להמיס 100 גר חמאה במחבת ולהוסיף את התפוחים שגירדנו, הוסיפו מעל כף וחצי אגוזים טחונים, וקינמון, לפי טעמכם.

  10. שהעוגה נאפתה

  11. לסדר על העוגה את התפוחים בשכבה אחידה, ומעל לשפוך את הבלילה שנותרה שתכסה את התפוחים.

  12. לאפות בתנור בחום של 180 מעלות 30 דקות

  13. לאחר שהעונה התקררה לפזר אבקת סוכר

 

עקבו אחריי בפייסבוק לעוד מתכונים שווים

מקווה שנהנתם אצל ברכה במטבח❤️

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(2.5) | 6 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות