רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת גבינה אפויה ללא תחתית
מתכון

עוגת גבינה אפויה ללא תחתית

כ-75 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

הקינוח המושלם לכל אירוע: עוגת גבינה אפויה ללא תחתית! עוגה קרמית, טעימה שתנצח כל קינוח!

הקינוח השמימי הזה בטוח ישביע את את התאווה שלכם למתוק ללא כל אשמה! עוגת גבינה ללא תחתית, מסורתית, מושלמת לכל אירוע או פשוט כפינוק. המתכון הזה קל להכנה ואפילו קל יותר ליהנות ממנו.

מתכון עוגת גבינה אפויה ללא תחתית הוא טוויסט לעוגת הגבינה הקלאסית. עוגת הגבינה האפויה ללא תחתית הזו היא אופציה מצוינת ויחסית בריאה מכיוון שהיא דלה בפחמימות ועשירה בחלבון. הוא גם נטול גלוטן, מה שהופך אותו לקינוח מתאים לצליאקים.

 

איך מכינים עוגת גבינה ללא תחתית באופן קצת שונה

  • מוסיפים שכבת גנאש שוקולד לקינוח עשיר ומפנק.
  • מערבבים פנימה מעט קרמל או ריבת חלב לקבלת עוגת גבינה קרמל טעימה.
  • מוסיפים שכבה של קראמבל עוגיות לקצת קראנץ'.
  • משתמשים במגוון גבינות כמו ריקוטה או גבינת עיזים לקבלת פרופיל טעמים ייחודי.

 

הצעות הגשה לעוגת גבינה ללא תחתית

 

  • מגישים עם כדור גלידה.
  • מחברים עם כוס קפה, תה או צ'אי מסאלה הודי.
  • מגישים עם תוספת של פירות יער טריים.
  • מוסיפים מעט אבקת סוכר.
  • משלבים עם כוס יין לבן או מוסקטו.

 

מה קורה אם מערבבים יתר על המידה עוגת גבינה ללא תחתית?

ערבוב יתר של עוגת גבינה יכול לגרום לעוגת הגבינה שלכם ליפול ולהיסדק. כשהבלילה מעורבבת יתר על המידה, היא תוסיף יותר מדי אוויר לבלילה. זה יכול להפוך את עוגת הגבינה להיות מאוד צפופה ושטוחה. ערבוב יתר יכול גם לגרום לעוגת הגבינה להיסדק במהלך תהליך האפייה.

מנעו מעוגת הגבינה שלך לשקוע על ידי ערבוב במידה המתאימה ולו רק כדי לשלב לחלוטין את כל המרכיבים.

 

איך מכינים עוגת גבינה ללא תחתית

  1. מחממים תנור ל-165 מעלות
  2. עוטפים את החלק החיצוני של התבנית בנייר כסף כדי להפוך אותה לעמידה למים.
  3. משמנים היטב את כל פנים התבנית בשמן קוקוס או חמאה
  4. במיקסר טורפים את גבינת השמנת. מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
  5. מוסיפים שמנת חמוצה, מגרדים את דפנות הקערה עם מרית לפי הצורך ומערבבים היטב.
  6. שוברים את הביצים ומוסיפים אחת בכל פעם, מערבבים בעדינות לאחר כל הוספה.
  7. מערבבים פנימה את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
  8. יוצקים את בלילת עוגת הגבינה לתבנית ומכניסים את התבנית לאמבט מים של סנטימטר אחד/חצי (אפשר להשתמש במגש צלייה).
  9. אופים במשך 75 עד 90 דקות עד להתייצבות והזהבה. החלק העליון לא צריך להתנענע הרבה כשהוא אפוי. אבל זה עשוי לזוז קצת. מכבים את התנור ופותחים מעט את הדלת למשך 30 דקות. לאחר מכן מוציאים את העוגה ומצננים עד שהעוגה בטמפרטורת החדר.
  10. מסירים את דפנות התבנית וממשיכים לצנן במקרר עד להתייצבות מלאה. כמה שעות.
ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת עוגת גבינה אפויה ללא תחתית

אל תערבבו את הביצים יתר על המידה

חלבוני ביצה הם עדינים. כדי להגיע למרקם הטוב ביותר בעוגת הגבינה ללא תחתית הזו, מוסיפים את הביצים בסוף התהליך אחת אחת ומערבבים בעדינות במהירות נמוכה עד לאיחוד.

אל תערבבו את הביצים יתר על המידה

שאלות נפוצות להכנת המתכון

כן, אפשר להשתמש בסוגים אחרים של גבינה כמו גבינת ריקוטה, גבינת מסקרפונה או גבינת עיזים כתחליף לגבינת שמנת. עם זאת, קחו בחשבון שזה עשוי לשנות את המרקם ופרופיל הטעם של עוגת הגבינה.
כן, אפשר להקפיא את עוגת הגבינה הזו. עוטפים אותה היטב בניילון נצמד ומאחסנים בכלי אטום עד 3 חודשים.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות