רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
בשר אסאדו מפורק שמכינים בקלות
מתכון

בשר אסאדו מפורק שמכינים בקלות

כ-485 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

בשר אסאדו מפורק, נימוח, מתפרק בקלות, בבישול ארוך עם טעמים מקסיקנים חמים וריחות של תבשיל ביתי אמיתי

התכוננו לחוות טעמים חמים ועזים עם המתכון הזה לבשר אסאדו מפורק מקסיקני בבישול איטי!

המתכון הזה מפוצץ בטעמים נועזים שיגרמו לבלוטות הטעם שלכם להשתולל. מנה פשוטה וללא מאמץ שמתאימה לערבי טאקו או ארוחות ערב מפוארות.

אם אתם חובבי אסאדו מסורתי או בשר בקר, אין צל של ספק שתאהבו את הגרסה הזו בהשראה מקסיקנית של המנה הקלאסית.

בבישול איטי עם תערובת טעימה של מיץ תפוזים וליים, המתכון הזה לוקח את האסאדו הרך והעסיסי לשלב הבא עם טעמים נועזים וטעימים שישאירו אתכם פעורי פה.

המתכון הזה בטוח יהיה להיט. ואם אתם מרגישים יצירתיים, אתם מוזמנים להתנסות עם תוספות ואפשרויות הגשה שונות כדי להפוך את המנה הזו לקצת יותר שלכם!

 

איך מכינים בשר אסאדו מפורק בצורה קצת שונה

  • נסו להשתמש בנתח בקר שונה לקבלת מרקם וטעם ייחודיים.
  • החליפו את מיץ התפוזים והליים בפירות הדר אחרים כמו אשכולית או לימון לפרופיל טעם שונה.
  • הוסיפו פנימה כמה עגבניות או פלפלים חריפים חתוכים לקוביות.
  • השתמשו בבשר האסאדו להכנת צ'ילי קון קרנה.
  • הוסיפו קצת שעועית שחורה או תירס לטוויסט מקסיקני מסורתי.

 

הצעות הגשה לבשר אסאדו מפורק

  • מגישים את האסדאו המפורק בטורטייה חמימה עם פלחי כוסברה טריים וליים.
  • הכינו מגש נאצ'וס טעים עם בשר אסאדו מפורק וגוואקמולה.
  • השתמשו באסאדו כטופינג לסלט טאקו טעים עם חסה, עגבניות ואבוקדו.
  • הכינו קערת אורז/קינואה טעימה עם אסאדו מפורק.
  • השתמשו באסאדו הזה כמילוי לפלפלים ממולאים.

 

איך מכינים בשר אסאדו מפורק

  1. מתבלים את האסאדו במלח ופלפל ושאר התבלינים.
  2. אופציונלי - צורבים את האסאדו משני הצדדים עד להשחמה, כ-5 דקות לכל צד.
  3. שמים את האסאדו בסיר בישול איטי
  4. בקערה נפרדת מערבבים שום, שמן זית, מיץ תפוזים, מיץ ליים, כמון, אבקת צ'ילי, אורגנו, אבקת בצל, אבקת שום ופפריקה מעושנת ויוצקים על הבשר.
  5. מבשלים על LOW במשך 8 שעות.
  6. מוציאים ומניחים את האסאדו על קרש חיתוך ועם 2 מזלגות מפרקים אותו לשיערות
  7. מחזירים את האסאדו המפורק בחזרה לסיר הבישול האיטי ומערבבים לספיגת המיצים
  8. עושים מבחן טעימה ומוסיפים עוד מלח ופלפל במידת הצורך.
  9. מצלחתים ומגישים חם עם טורטיות והתוספות האהובות עליכם.
ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות