רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
תפוחי אדמה ברוטב ברביקיו
מתכון

תפוחי אדמה ברוטב ברביקיו

כ-10 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מתכון נהדר וקל להכנה של חתיכות תפוחי אדמה ברוטב ברביקיו וקצח , כשר לפסח!

• קודם כל, נקלף את כל התפוחי אדמה ונחתוך בגדלים שאנו רוצים.
• נוסיף אל התפוחי אדמה את הבצלים שלמים.
• בשלב הזה נוסיף את שאר המצרכים ונערבב הכל היטב בעדינות עד שהכל מתכסה ברוטב כולל הבצלים.
• כעת נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ60 דקות.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות