רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פסטה צהובה
מתכון

פסטה צהובה

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

פסטה צדפים ברוטב צהוב טעימה לארוחת הצהריים

התכוננו לקחת את משחק הפסטה שלכם לשלב הבא עם המנה הצבעונית והטעימה הזו.

הנה פסטה קונצ'ילי צהובה עם כוסברה, שום ופלפל אדום. מנת הפסטה הזו היא פרץ של טעמים עזים הודות לכוסברה הטרייה והריחנית, השום החריף והפלפל האדום המתקתק. זוהי מנת פסטה מנחמת ואלגנטית שתהווה תוספת נהדרת לארוחות שלכם. אז יאללה, תביאו את הסירים והמחבתות ובואו נתחיל לבשל!

המתכון הזה פשוט, מהיר ויהיה להיט בקרב המשפחה! קדימה, נשמו עמוק, ובואו נצא לטיול בין אוכל, ביס אחד בכל פעם.

 

איך מכינים פסטה צהובה?

  1. קוצצים את הבצל, השום, הגזר, הסלרי והגמבות.
  2. מטגנים בסיר רחב את כל הירקות הקצוצים.
  3. לאחר התרככות הירקות מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את הפסטה וממלאים את הסיר במים עד שכל הפסטה מכוסה.
  5. מערבבים בעדינות כדי שהפסטה לא תידבק ומוסיפים שמן בהדרגה.
  6. לקראת סיום מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה וממשיכים לערבב.

הצעת הגשה לפסטה צהובה

שימו בקערה כהה ועמוקה את הפסטה, קצצו כוסברה טרייה ופזרו מעל.
בא לכם לשדרג עוד יותר? צרבו צנוברים על מחבת ופזרו מעל המנה!

הצעות לשידרוג פסטה צהובה

בא לכם לעלות רמה? נסו את המתכון לפסטה ביתית ושדרגו את המנה הזאת פי 5!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(4.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת פסטה צהובה

השתמשו בשמן זית איכותי

השתמשו בשמן זית כתית מעולה כדי להשיג את הטעם הטוב ביותר. מכיוון ששמן זית הוא מרכיב עיקרי במתכון זה, השתמשו רק במיטב הקיים!

השתמשו בשמן זית איכותי

השתמשו בשום טרי

כדי לשחרר את הטעמים והריחות המיוחדים של השום, כתשו או חתכו אותו גס. כמו כן, היזהרו לא לשרוף אותו, שום שרוף יכול להרוס מנה.

השתמשו בשום טרי

וודאו שסמיכות הרוטב לטעמכם

ניתן להתאים את הסמיכות של הרוטב על ידי הוספת מעט מי פסטה אם הוא סמיך מדי. אם הוא מיימי מדי, בשלו אותו עוד כמה דקות עד להסמכה.

וודאו שסמיכות הרוטב לטעמכם

שאלות נפוצות להכנת המתכון

פסטה קונצ'ילי, הידועה גם כפסטה קליפה, מצוינת למתכון הזה בגלל צורתה, המסייעת בשימור הרוטב. עם זאת, אם אין לכם או לא מצאתם את הסוג הזה בסופר, כל צורת פסטה בינונית אחרת תספיק.
כן, פשוט השתמשו בפסטה נטולת גלוטן והבטיחו שגם כל שאר הרכיבים נטולי גלוטן.
ללא כל ספק, כדי לקבל טעם עשיר ורענן עדיף להשתמש בכוסברה טרייה קצוצה דק. עם זאת, אפשר בהחלט להשתמש בכוסברה יבשה.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
תמונה של מתכון חמין ספגטי
כ-30 דקות בינוני כשר בשרי
תמונה של מתכון ספגטי בולונז צמחוני
כ-25 דקות קל כשר פרווה
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות