לכל קטגוריות המתכונים
תפוחי אדמה אפויים

מתכון

תפוחי אדמה אפויים

כ-10 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מניפות תפוחי אדמה אפויים בתנור, בתוספת של תיבול מיוחד המוסיף טוויסט מעניין

  1. שוטפים את תפוחי האדמה היטב וחורצים לא עד הסוף במרחק של כל ס״מ בערך.
  2. מניחים בסיר עם מים חמים ומבשלים כחצי שעה.
  3. מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ושופכים מעל שמן זית.
  4. יוצרים תערובת של התבלינים ומפזרים מעל התפוחי אדמה.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלו לכחצי שעה, עד להשחמה וקירספיות של התפוחי אדמה.

בתאבון !!!!! 


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות