רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
ספגטי בולונז צמחוני
מתכון

ספגטי בולונז צמחוני

כ-25 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

מתאים ל 4-6 מנות

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

בולונז צמחוני - גרסה טובה לא פחות מהגרסה הבשרית!

1. מחממים שמן זית בסיר גדול ומזהיבים את הבצל, השום והג׳ינ׳ר למשך כדקה על אש בינונית-גבוהה. 
2. מוסיפים צ׳ילי גרוס וממשיכים להזהיב למשך כשתי דקות.
3. מוסיפים את הירקות ומטגנים עד לאידוי הנוזלים.
4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ממלאים פחית אחת במים ומוסיפים לסיר.
5. מוסיפים יין אדום, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומכסים למחצה.
6. מבשלים את הרוטב למשך כ-45 דק׳ עד להסמכה, על אש בינונית-נמוכה. 
7. לקראת סיום הבישול- מבשלים את הפסטה במי מלח. 
8. מסננים ומוסיפים לסיר עם הרוטב.
9. מוסיפים רוטב סויה ועלי בזיליקום טריים.
10. מערבבים מעט ומכסים למשך כ-10 דק׳, כך שהפסטה תספוג את הרוטב. 
ניתן להוסיף מעל גבינת פרמז׳ן מגורדת.
בתאבון!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות