עוגת השוקולד הפשוטה והטעימה עם שמנת מתוקה ושוקולד מריר.
• מערבבים יחדיו את כל המצרכים, מלבד השמנת מתוקה והשוקולד מריר שנועדו לציפוי, במיקסר עד לקבלת בלילה אחידה.
• שופכים את הבלילה בתבניות אינגליש קייק או בתבנית מלבנית גדולה.
• מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ40 דקות.
* ניתן לנעוץ קיסם בעוגה ובמידה והוא יוצא יבש העוגה מוכנה.
אופן ההכנה לציפוי:
• מחממים במיקרוגל חצי כוס שמנת מתוקה ו120 גרם שוקולד מריר יחד ושופכים מעל העוגה.