רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
תפוח אדמה ובטטה בתנור
מתכון

תפוח אדמה ובטטה בתנור

כ-60 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

מצרכים ל 3 תפוחי אדמה ו 2 בטטות

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

המתכון הכי טעים ופשוט להכנה של תפוח אדמה ובטטה בתנור

1. מרתיחים מים בקומקום וחותכים את התפוחי אדמה והבטטות לחצי
2. מכניסים את התפוחי אדמה והבטטות לסיר עם המים החמים ושמים על הגז למשך 20 דקות
3. במקביל מדליקים את התנור על 180 מעלות
4. חותכים את הבצל ושמים אותו בתוך כערה עם טיבול של שמן זית, פלפל שחור גרוס, פפריקה אדומה ומלח
5. שופכים את המים מהסיר ומטבלים את התפוחי אדמה והבטטות בשמן זית, פלפל שחור גרוס, פלפל שחור טחון, פפריקה אדומה ומלח
6. מכניסים את התפוחי אדמה, הבטטות והבצל לתנור
7. לאחר כ 30 דקות מוציאים את המגש ומועכים את התפוחי אדמה והבטטות
8. מוסיפים עליהם עוד קצת פפריקה אדומה, זיתים ירוקים ושחורים, תירס, גבינה צהובה ובולגרית (הכל בטוב טעם)
9. מכניסים שוב לתנור ל 5 דקות, מוציאים מועכים שוב את התוספות לתוך התפוחי אדמה והבטטות
10. מוציאים מהתנור לאחר 15 דקות ומגישים
11. ניתן להגיש עם רוטב שום או אלף האיים בצד
12. בתיאבון (:

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות