רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
צ׳יפס כמו במסעדה
מתכון

צ׳יפס כמו במסעדה

כ-35 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

צ׳יפס קריספי מטוגן כמו במסעדה

1. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לפרוסות בעובי בינוני

2. מעבירים את הצ׳יפס לקערה עם מים קרים על מנת לשטוף את עודפי העמילן (מייצר צ׳יפס פריך יותר)

3. מוצאים את הצ׳יפס מהמים ומייבשם היטב(מומלץ במגבת ולא בנייר)

4. מחממים את השמן על אש בינונית, מכניסים את הצ׳יפס לשמן ל8-12 דקות- הצ׳יפס צריך להיות רך לגמרי מבפנים ובהיר ומחוץ

5. מוציאים את הצ׳יפס מהשמן ונותנים לו להתקרר בטמפרטורת החדר

6. מכניסים את הצ׳יפס לטיגון סבב שני למספר דקות על אש גבוהה ומוציאים שהצ׳יפס מגיע לצבע זהוב שחום

7. מוצאים את הציפס למסננת, נותנים לשמן לטפטף

8. מפזרים מלח על הצ׳יפס ומגישים לצד רוטב רצוי

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות