רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
מניפות תפוחי אדמה
מתכון

מניפות תפוחי אדמה

כ-40 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מניפות תפוחי אדמה בתוספת עשבי תיבול

1. מבשלים בסיר עם מים חמים תפוחי אדמה עם קליפתם בערך 15 דקות, מסננים ומקררים.

2. חותחים כל תפוח אדמה לרוחבו לפרוסות כמעט עד הסוף, עד לקבלת מניפה.

3. במעבד מזון קוצצים דק כוסברה, פטרוזיליה ושום.

4. מוסיפים שמן זית, פלפל שחור, כורכום ומלח גס וממשיכים לקצוץ עד לתערובת אחידה.

5. מברישים את תפוחי האדמה היטב מכל הצדדים כולל בין רווחי הפרוסות.

6. אופים בתבנית פיירקס בתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 30 דקות, עד להשחמה וריכוך.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות