מצרכים למתכון מניפות תפוחי אדמה

מצרכים למתכון
1 חופן פטרוזיליה
5 שיני שום (כמה שאוהבים)
0.25 כוס שמן זית
0.25 כפית כורכום
0.25 כפית פלפל שחור
0.5 כפית מלח גס
6 יחידות תפוחי אדמה (מומלץ להשתמש בזן עם הקליפה האדומה)
1 חופן כוסברה

אופן הכנת מתכון מניפות תפוחי אדמה בתוספת עשבי תיבול

1. מבשלים בסיר עם מים חמים תפוחי אדמה עם קליפתם בערך 15 דקות, מסננים ומקררים.

2. חותחים כל תפוח אדמה לרוחבו לפרוסות כמעט עד הסוף, עד לקבלת מניפה.

3. במעבד מזון קוצצים דק כוסברה, פטרוזיליה ושום.

4. מוסיפים שמן זית, פלפל שחור, כורכום ומלח גס וממשיכים לקצוץ עד לתערובת אחידה.

5. מברישים את תפוחי האדמה היטב מכל הצדדים כולל בין רווחי הפרוסות.

6. אופים בתבנית פיירקס בתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 30 דקות, עד להשחמה וריכוך.

נערך לפני 2 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון למניפות תפוחי אדמה תפוחי אדמה תפוח אדמה עשבי תיבול תפוח אדמה בתנור תפוחי אדמה בתנור מיפות תפוחי אדמה
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

תפוחי אדמה בטריאקי

ניחוח אסייתי- קוביות תפוחי אדמה מתוקים ברוטב טריאקי

תפוח אדמה ורוזמרין בתנור

מחפשים מתכון לארוחת צהריים? תפוח אדמה ורוזמרין בתנור

כשר לפסח

לביבות קישואים

ניתן להכין את המתכון גם כשר לפסח.

קישוא-רולים במילוי גבינה בולגרית ופטרוזיליה

פרוסות קישואים מגולגלות עם מילוי מפנק ובריא

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!