רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
עוגת תותים
מתכון

עוגת תותים

כ-40 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

עוגה

פודינג

ג׳לי

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

עוגת תותים ב3 שכבות עם פודינג וג׳לי

1. עוגה- מקציפים את הביצים והסוכר.

2. מוסיפים חלב, מים, שמן, סוכר וניל ומערבבים.

3. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאין גושים.

4. שופכים את הבלילה לתבנית קפיצית בקוטר 26 ס״מ.

5. אופים בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות לכ-20 דקות, עד השחמה.

6. מניחים לעוגה להצטנן.

7. פודינג- מבשלים את החלב וכשהוא מגיע לרתיחה מוסיפים את האינסטנט תות.

8. מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.

9. שופכים את הפודינג על העוגה.

10. מפזרים את התותים הפרוסים על העוגה.

11. ג׳לי- מערבבים את אבקת הג׳לי עם המים עד לתערובת חלקה.

12. שופכים את התערובת על העוגה.

13. מכניסים את העוגה לקירור, לפחות שעתיים.

מגישים!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות