לכל קטגוריות המתכונים
עוגת שכבות ריבה ומרנג

מתכון

עוגת שכבות ריבה ומרנג

כ-45 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

בצק
מרנג
תוספות

אופן ההכנה

עוגת שכבות בצק פריך, ריבת דובדבנים ומרנג וניל

1. ממיסים את החמאה ומוסיפים אליה את כל מרכיבי הבצק מלבד הקמח.

2. מערבבים היטב ומוסיפים את הקמח בהדרגה תוך לישה.

3. לאחר שקיבלנו בצק בתערובת אחידה, מחלקים ל3 חלקים.

4. לחלק אחד מוסיפים את הקקאו ולשים היטב.

5. עוטפים כל חתיכת בצק בניילון נצמד ומכניסים לקירור של 30 דקות.

6. בתבנית עגולה בקוטר 26 ב״מ מגרדים את הבצק הלבן והמהדקים מעט.

7. שופכים מעל בשכבה אחידה את הריבה.

8. מעל מגרדים את הבצק החום ומהדקים מעט.

9. מכינים את המרנג- מערבבים היטב את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.

10. שופכים את המרנג על הבצק החום בשכבה אחידה.

11. מגרדים את הבצק הלבן והאחרון מעל הכל ומהדקים מעט.

12. מכניסים לתנור שחומם מראש על 150 מעלות ל40 דקות.

13. ממתינים עוד 5 דקות ואז פותחים את דלת התנור (נותנים לשכבת המרנג להתקרר בהדרגה כדי שלא תתפוצץ).

14. חותכים את העוגה ומגישים.

* מומלץ להגיש לצד כדור גלידה וניל.

יאמיי:)


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות