רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
שטרודל תפוחים

מתכון

שטרודל תפוחים

כ-25 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

בצק
סירופ סוכר
מילוי תפוחים

אופן ההכנה

שטרודל תפוחים הכי טעים בעולם

  1. לשים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
  2. נותנים לבצק לנוח לכחצי שעה, קורצים 6 כדורים ומשאירים לעוד מנוחה קטנה.
  3. מכינים את מלית התפוחים- חותכים את התפוחים לקוביות קטנות.
  4. מערבבים את התפוחים עם הסוכר והסוכר וניל.
  5. פותחים כל כדור בצק עד לדקיקות, מורחים מעט שמן, ומניחים מעל מתערובת המלית.
  6. לאחר מכן סוגרים לרולדה וחותכים לרצועות.
  7. מחממים סיר עם שמן עמוק, מטגנים כל שטרודל כ2-3 דקות מכל צד.
  8. לאחר הטיגון טובלים בסירופ סוכר (מערבבים את כל המרכיבים), ניתן לפזר מעל שומשום/סוכריות צבעוניות/ תפוחים מקורמלים.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות