רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
תפוחי אדמה קריספיים בתנור
מתכון

תפוחי אדמה קריספיים בתנור

כ-31 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

טעימים, מפנקים ובריאים

ההכנה:
1. מכינים את תפוחי האדמה:
בסיר מרתיחים את תפוחי האדמה. 
לא בישול עד הסוף (שנועצים סכין בתפוח האדמה הסכין ננעץ בקלות
לתוך תפוח הרדמה ללא קושי).

2. מסננים את תפוחי האדמה ומשאירים לצינון קל.

3. מכינים את התערובת פירורי הלחם:
בקערה מערבבים את פירורי הלחם, המלח, הראס-אל-חנות (לא להוסיף את הפפריקה).
ומרססים קלות עם תרסיס השמן את תערובת פירורי הלחם ומערבבים טוב.

4. מחממים תנור ל- 200 מעלות.

5. חותכים את תפוחי האדמה לרבעים או לקוביות בשרניות.

6. בתבנית תנור מרופדת עם נייר אפייה מרססים קלות עם תרסיס השמן את הנייר.

7. מניחים את חתיכות תפוחי האדמה בתבנית
ומפזרים את הפפריקה המתוקה מעל.

8. ומוסיפים את תערובת פירורי הלחם מעל תפוחי האדמה ומתחילים לעסות אותם בידיים.
על מנת שתפוחי האדמה יתערבבו טוב טוב בפפריקה ובתערובת פירורי הלחם.

9. מכניסים לאפייה של כ-20 דקות, עד לקבלת הזהבה יפה וקריספיות.
בודקים כמה חתיכות עם אכן קבלו את הקריספיות שאוהבים, אם לא אז ממשיכים באפייה של לא יותר מעוד 5 דקות.

10. מוציאים ומצננים. מגישים ליד סלט טעים.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות